Advert

İşte Türk vatandaşı olmanın şartları şunlar

Türkiye'de en az 1 milyon dolarlık gayrimenkul satın alan, en az 2 milyon dolar yatırım yapan ya da en az 3 milyon dolarlık mevduat hesabı açan yabancılara Türk vatandaşlığı verilecek.

İşte Türk vatandaşı olmanın şartları şunlar
İşte Türk vatandaşı olmanın şartları şunlar Admin
Bu içerik 321 kez okundu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Türk vatandaşlığı kanunu uygulama yönetmeliğinde değişiklik yapan yönetmeliğe göre;

 

- en az 1 milyon dolar tutarında taşınmazı üç yıl satılmaması şerhiyle satın alan,

 

- en az 2 milyon dolar tutarında sabit sermaye yatırımı yapan

 

- en az 3 milyon dolar tutarında mevduatı üç yıl tutma şartıyla Türkiye'de faaliyet gösteren bankalara yatırdığı belgelenen veya bu tutarda devlet borçlanma araçlarını üç yıl tutmak şartıyla satın aldığı tespit edilen

 

yabancılara Türk vatandaşlığı verilecek.

 

Değişiklikle, en az 100 kişilik istihdam oluşturduğu belgelenen yabancıların da Türk vatandaşlığı almaya hak kazanacağı hüküm altına alındı.

İstanbul (DHA)

İşte Türk vatandaşı olmanın şartları şunlar
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Urfalı  Hacı Usta Ünlü Siyasetçi  ve Ünlü  Yönetmeni  Ağırladı
Urfalı Hacı Usta Ünlü Siyasetçi ve Ünlü Yönetmeni Ağırladı
Kıran `dan Ramazan Bayramı Mesajında Biriz ve Beraberiz , Biz Birlikte Türkiye `yiz
Kıran `dan Ramazan Bayramı Mesajında Biriz ve Beraberiz , Biz Birlikte Türkiye `yiz