İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, "her yerde bankacılık" bakış açısıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını en az eforla en fazla faydayı sağlayacak şekilde karşılayabilmek için ödeme sistemlerine yönelik çeşitliliğini artırmaya devam ediyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, İş Bankası'nın ödeme sistemleri alanındaki iştiraki MOKA ile yaptığı iş birliği kapsamında, farklı bankaların kredi kartlarına da taksitli satış yapabilme imkanı, İşCep'ten ve Ticari İnternet Şubesi'nden İş Bankası müşterilerinin hizmetine sunuluyor.

Banka müşterileri, İşCep'ten ve Ticari İnternet Şubesi'nden 7/24 kolayca başvuru yapabilecekleri Süper POS kampanyası ile ödeme alma ihtiyaçlarını Moka Ödeme Kuruluşu hizmeti ile tek bir POS'tan karşılayabilecek.

Müşteriler ayrıca, aylık POS kullanım ücreti ödemeden, uygun koşullarla tek çekim ve farklı bankaların kredi kartlarına 12 aya kadar taksitli satış yapabilecek.

- Üye iş yerleri e-ticaret sitesi olsun veya olmasın ödemeleri kolayca alabiliyor

Süper POS kampanyası ile e-ticaret sitesinden satış yapan üye iş yerleri, sanal POS çözümünden faydalanarak hızlı ve kolay entegrasyon ile hemen ödeme almaya başlıyor. e-ticaret sitesi olmayan üye iş yerleri ise linkle ödeme alma çözümü üzerinden ürettikleri linki, SMS veya e-posta aracılığıyla müşterileri ile paylaşarak kolayca ödeme alabiliyor.

Süper POS kampanyasından faydalanmak isteyen ancak henüz İş Bankası müşterisi olmayan esnaf ve gerçek kişi tacirler ise telefonlarına yükleyecekleri İşCep uygulaması üzerinden görüntülü görüşme ile şubeye uğramadan kolayca banka müşterisi olup Süper POS kampanyasına başvuru yapabiliyor.