Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Şehadetinin 6. Yılında Anılıyor

Türkiye, 6 yıl önce vatan sevgisi ve görev aşkıyla dolu bir kahramanı kaybetti. Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, 25 yıllık meslek hayatı boyunca milletin huzur ve güvenliği için fedakârca çalıştı. Hayatını vatanına adayan Altuğ Verdi, soyadına yakışır bir şekilde, hiçbir tereddüt göstermeden bu topraklar için canını verdi.

ASAYIŞ - 11-12-2024 12:50

"Vatan İçin Ölmekse Kaderim..."
Altuğ Verdi, her fırsatta vatan sevgisini ve bağlılığını ifade eden bir kahramandı. "Vatan için ölmekse kaderim, ben böyle kaderin ellerinden öperim" diyen bu yiğit, sadece halkın huzurunu sağlamakla kalmadı, aynı zamanda yüreklerde unutulmayacak bir iz bıraktı.

Hizmetleri ve Hatıralarıyla Unutulmayacak
Görev yaptığı her yerde halkın gönlünde taht kuran Altuğ Verdi, geride dostluklar, güzel hatıralar ve halkın takdirini kazanan hizmetler bırakarak şehitler kervanına katıldı. Onun çalışmaları ve halk için yaptığı fedakârlıklar, daima örnek alınacak.

Saygı ve Rahmetle Anıyoruz
Şehadetinin 6. yılında, Rize Emniyet Müdürü Şehit Altuğ Verdi’yi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet, makamı âli olsun.

HABER: VELAT UYGUR

Günün Diğer Haberleri