Siverek-Çermik Yolunda Can Pazarı: 8 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında tam 8 kişi yaralandı. Kaza, Siverek-Çermik kara yolunda yer alan Güvercin Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kazanın şiddeti olay yerine koşan vatandaşları bile dehşete düşürdü.

GÜNCEL - 05-06-2025 09:53

Edinilen bilgilere göre, 34 NJ 6482 plakalı otomobili kullanan Hasan Başıbaş (21) ile karşı yönden gelen 27 NJ 669 plakalı otomobilin sürücüsü Seyfullah Altun (29) henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Kazanın etkisiyle iki araç da yoldan çıktı, bazı yolcular araç içinde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ekiplerin müdahalesiyle araçlardan çıkarıldıktan sonra Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu, ancak bazı yolcuların vücutlarında kırıklar bulunduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri alırken, yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Araçların çekilmesinin ardından trafik akışı yeniden sağlandı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayın tam olarak nasıl meydana geldiği inceleniyor. Özellikle hız ve dikkatsizlik ihtimali üzerinde duruluyor.

Kazanın yaşandığı bölge daha önce de benzer kazalarla gündeme gelmişti. Vatandaşlar, Siverek-Çermik yolu üzerinde daha sık trafik denetimi yapılması ve güvenlik önlemlerinin artırılması çağrısında bulunuyor.

Günün Diğer Haberleri