Denizli'de Bir Polis Memuru Hayatına Son Verdi

Denizli – Pamukkale Denizli’nin Pamukkale ilçesinde görev yapan bir polis memuru, kaldığı apart dairesinde hayatına son verdi. Olay, Asmalıevler Mahallesi’nde meydana geldi.

GÜNCEL - 29-07-2025 23:11

Edinilen bilgilere göre, 29 yaşındaki polis memuru P.M. İsmail D., uzun süredir görev yaptığı Denizli’de yalnız yaşadığı apart dairesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle beylik tabancasıyla intihar etti. Silah sesini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, genç memurun cansız bedeniyle karşılaştı.

 

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, İsmail D.'nin neden intihar ettiği konusunda henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Genç memurun ölümü meslektaşları arasında büyük üzüntüye yol açtı.

 

Psikolojik destek alıp almadığı ya da son dönemde yaşadığı olumsuzluklarla ilgili detayların da araştırıldığı öğrenildi. Olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

İntihar eden polis memurunun cenazesi, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABER: İBRAHİM UYGUR

 

Günün Diğer Haberleri