İsrail, Şam’ı Yeniden Hedef Aldı: Askeri Üs Bombalandı

İsrail savaş uçakları, Suriye’nin başkenti Şam’ın Hercele bölgesinde bulunan 79’uncu Tugay üssünü bombaladı. Aynı zamanda Mani Dağı çevresinin de hedef alındığı saldırılarda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

DÜNYA - 28-08-2025 00:33

Askeri kaynaklardan edinilen bilgilere göre, saldırının ardından bölgede şiddetli patlamalar meydana geldi. Bombardımanda üsse ait tesislerde büyük hasar oluşurken, çok sayıda askerin yaralandığı ve ölü sayısının artabileceği ifade edildi.

 

Saldırıların ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Hastanelerde yaralı askerler için alarm durumuna geçildiği öğrenildi.

 

Bu gelişme, İsrail’in son günlerde Suriye’ye yönelik düzenlediği yoğun hava saldırılarının bir devamı niteliğinde görülüyor.

Günün Diğer Haberleri