“Park Et Devam Et″ uygulaması Adliye Otoparkı'nda hizmette

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, daha önce iki farklı noktada başlattığı "Park Et Devam Et" uygulamasını, şimdi de Adliye Katlı Otoparkı'nda vatandaşların hizmetine sundu.

GÜNCEL - 23-10-2025 12:03

Uygulama kapsamında; vatandaşlar araçlarını Adliye Katlı Otoparkı'na park edebiliyor. ​Park işleminin ardından yollarına toplu taşıma (tramvay vb.) ile devam eden vatandaşlar, otopark hizmetinden ücretsiz faydalanabiliyor. ​Bu sayede özellikle çarşı bölgesindeki araç yoğunluğunun ve trafik sorununun azaltılması hedefleniyor.

Vatandaşlar, uygulamanın çarşıdaki işlerini ve alışverişlerini kolaylaştıracağını, araçlarını merkezi bir noktaya park edip tramvayla devam ederek çarşıda işlerini hallettikten sonra araçlarını ücretsiz alabileceklerini belirterek, uygulamanın çok güzel ve mantıklı olduğunu dile getirdiler.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri