Düzce’nin yöresel ürünleri AK Parti Genel Merkezi’ndeki toplantıda ikram edildi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 180. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı kapsamında Düzce’ye özgü ürünler katılımcılara ikram edildi.

GÜNCEL - 26-06-2026 12:37

AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantı salonu önünde kurulan stantta Düzce simidi, tütün kolonyası ve fındık gibi kentin yöresel ürünleri davetlilerin beğenisine sunuldu. 81 ilin il başkanları ve bakanların da yer aldığı toplantıda çok sayıda katılımcı ürünlere ilgi gösterdi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkezimizde 180. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Düzce’mizin meşhur simidini, tütün kolonyasını ve fındığımızı ikram etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Düzce’yi Ankara’ya taşıdıklarını vurgulayan Özlü, “Tüm il başkanlarımız ve bakanlarımızla bir araya geldiğimiz bu güzel buluşmada, Düzce’nin lezzetini ve bereketini Ankara’ya taşıdık. Düzce’mizi çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri