https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Ortaklaşa Hibe Programı II. Açık Çağrı Dönemi başvuruları başladı

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV), Avrupa Birliği desteğiyle hayata geçirdiği Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı’nın ikinci açık çağrı dönemi 4 Nisan’da başladı.

GÜNCEL - 06-04-2024 18:48

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV), Avrupa Birliği desteğiyle hayata geçirdiği Ortaklaşa: Kültür, Diyalog ve Destek Programı’nın ikinci açık çağrı dönemi 4 Nisan’da başladı. Açık çağrıya Türkiye’de yerleşik, kültür-sanat alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, en az bir belediye ortaklığıyla başvurabiliyor.

İinci açık çağrıya kültür-sanat odaklı sivil toplum kuruluşları en az bir belediye ortaklığıyla başvurabiliyor. İkinci açık çağrının başvuruları 4 Haziran saat 17.00’ye kadar açık kalacak.

Ortaklaşa Hibe Programı’nın ikinci açık çağrı döneminde desteklenmeye hak kazanan projeler, toplam 900 bin avronun üzerinde hibeden faydalanacak.

Farklı disiplinlerden kültür-sanat projelerinin destekleneceği hibe programında, her başvuru için en az destek oranı 50 bin avro, en yüksek destek oranı ise 120 bin avro olarak belirlendi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html