https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

AB Komisyonu ve Europol göçmen kaçakçılığıyla mücadele için konferans düzenliyor

İstanbul, 27 Nisan (Hibya) - "Dijital Alanda Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele" konulu konferans 29 ve 30 Nisan tarihlerinde Hollanda'nın Lahey kentindeki Europol Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

DÜNYA - 27-04-2024 11:39

Etkinlik, Avrupa Komisyonu ve Europol'ün Avrupa Göçmen Kaçakçılığı Merkezi tarafından, Komisyon'un İçişlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısının da katılımıyla ortaklaşa düzenleniyor. 

Bir dizi toplantının ilki olan bu konferans, dijital göçmen kaçakçılığı gibi acil bir sorunun ele alınmasında çok önemli bir adım olarak gösteriliyor. Konferans, 28 Kasım 2023 tarihinde başlatılan önemli bir girişim olan Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele için Küresel İttifak Eylem Çağrısına doğrudan bir yanıt niteliğinde olacak.

Kaçakçılar, hizmetlerinin reklamını yapmaktan para transferine kadar operasyonlarının tüm aşamalarında sosyal medya gibi dijital hizmetlerden giderek daha fazla yararlanıyor. Dijital platformlara bu hızlı geçiş, kaçakçıların soruşturulması, kovuşturulması ve mahkûm edilmesinde kolluk kuvvetleri ve adli makamlar için yeni ve acil bir zorluk oluşturuyor. 

 

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html