https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Davutoğlu: Sinan Ateş dosyasının takipçisi olmaya devam edeceğiz

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 2022 yılında Ankara’da uğradığı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in dosyasının takipçisi olmaya devam edeceklerini bildirdi.

GÜNCEL - 29-04-2024 20:45

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu; milliyetçiliğin vatanın bayrağı ve ezanıyla birlikte milletin hukukunu savunmak, adaleti tesis etmek ve koruyabilmek olduğunu belirterek, “Gerçek bir milliyetçi, evladının hukukunu arayanlara köstek olan değil; vatan evladının dökülen kanının hesabını adalet önünde sorabilendir.” dedi.

Sinan Ateş davasına ilişkin açıklama yapan Davutoğlu, şunları söyledi:

“1,5 yıldır yazılamayan Sinan Ateş iddianamesi neden bugün açıklandı?  Neden bu kadar zaman boyunca savcılar, bu iddianameden el çektirildi? Neden bu iddianamenin tamamlanması için yerel seçimlerin geçmesi beklendi?  Neden Anayasa görüşmeleri öncesinde bu iddianame tamamlandı? Çünkü amaçları rahmetli Sinan Ateş’in katillerini adalete teslim etmek ve adaleti tesis etmek değil, gayeleri bu davayı ortaklarına karşı bir koz olarak kullanmak ve yalnızca siyasi bir çıkar elde etmek.”

Davutoğlu, adaletin gerçek anlamında tecelli etmesi için Sinan Ateş davasının takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html