https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs durakları yeniden açıldı

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramı tedbirleri çerçevesinde yapılan ulaşım kısıtlamalarında bazı noktalarda seferler açıldı.

GÜNCEL - 01-05-2024 20:14

İstanbul Valiliği, 1 Mayıs 2024 günü saat 05.30’dan itibaren ulaşıma kapatılan; bazı noktalardaki kısıtlamanın kaldırıldığını duyurdu.

Bu kapsamda; M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman metro hattının Taksim Meydan ve Şişhane durakları hariç kapatılan diğer metro duraklarının, ⁠M11 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro hattının Gayrettepe metro durağının, ⁠M7 İstoç-Yıldız metro hattının, ⁠Bağcılar-Kabataş arasında çalışan tramvay hattının kapalı duraklarının, T5 Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattının kapalı duraklarının, T6 Tramvay hattının kapalı duraklarının, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Zincirlikuyu Metrobüs duraklarının çift taraflı olarak sefere açılmasına karar verildi.

Ancak; Kabataş-Taksim Meydan Füniküler hattının, ⁠İstiklal caddesi üzeri Nostalji tramvayın, Tünel Meydan-Karaköy arası Füniküler hattının, ⁠Taksim, Tarlabaşı, Ömer Hayyam ve Tepebaşı İETT Otobüs duraklarının (Şişli İstikameti ve Fatih İstikameti olmak üzere çift taraflı) seferlere durdurulmasına devam edilmesine karar verildi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html