https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Koçfinans’a En İyi İşveren ödülü

Kültürel ve çevik dönüşüm yolculuğu ile insan ve kültür süreçlerini sürekli geliştirmeye devam eden Koçfinans, Great Place To Work tarafından Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

GÜNCEL - 02-05-2024 16:35

Kültürel ve çevik dönüşüm yolculuğu ile insan ve kültür süreçlerini sürekli geliştirmeye devam eden Koçfinans, Great Place To Work tarafından Türkiye’nin En İyi İşverenleri arasında yer alarak ödüle layık görüldü.

Koçfinans; 2017 yılında başlattığı kültürel ve çevik dönüşüm yolculuğu ile çalışan bağlılığını maksimum seviyeye çıkararak iş sonuçlarındaki başarılarını artırmaya devam ediyor.

Daha şeffaf, daha katılımcı ve daha esnek insan ve kültür stratejisi ile iş süreçlerini çevik ve dinamik takımlarla yöneten Koçfinans, Great Place To Work’ün global ölçekteki kriterlere göre hazırlanan ve  şirket çalışanlarının değerlendirmesine sunulan anket sonuçlarına göre En İyi İşveren Ödülü’nün sahibi oldu.

İş yeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda küresel bir otorite olan Great Place To Work’ün 170’ten fazla ülkede olduğu gibi 2013 yılından bu yana da her yıl ülkemizde açıklanan En İyi İşverenler listesine giren Koçfinans, 25 Nisan’da düzenlenen ödül törenine katıldı.

Koçfinans takımının geri bildirimleri ve takdiri ile bu ödülü almaktan gurur duyduklarını belirten Koçfinans İnsan, Kültür ve Dönüşüm Lideri Güzide Ulufer; “Çalışanlarımızla olan ilişkimizi güven, şeffaflık ve samimiyet değerleri çerçevesinde yürütüyoruz. Bu değerler ışığında sürdürdüğümüz insan ve kültür stratejimizin çalışanlarımızda  karşılık bulması bizi çok mutlu ediyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla  müşteri deneyimini maksimum seviyeye çıkarmamızın arkasındaki gücün çalışan bağlılığı olduğunu düşünüyoruz. Koçfinans takımındaki her bireyin kişisel gelişimini ve verimliliğini artırmak amacıyla çevik yönetim anlayışını benimsiyor, tüm şirket genelinde bu anlayışla çalışıyoruz. İnsan ve kültür alanındaki yaklaşımları değerlendiren Great Place To Work gibi prestijli platformlardan ödül almak bizi daha fazlasını yapmak için motive ediyor. Geçtiğimiz yıl aldığımız sertifikamızı bu yıl ödülle taçlandırmak çok kıymetli.  Bundan sonraki dönemde de çalışan deneyimine öncelik vermeye, işveren marka imajımızı güçlendirmeye ve yeni yetenekleri bünyemize katmaya devam edeceğiz” dedi.

Koçfinans Hakkında

1995 yılında Türkiye’nin ilk finansman şirketi olarak kurulan Koçfinans, bireysel ve kurumsal finansman çözümleri sunuyor. Sektöründe güçlü bir konuma sahip olan Koçfinans 1.000’den fazla üye iş yeri sayısıyla kaliteli, hızlı ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ve herkese finansal ürünlere erişim fırsatı verme misyonunu benimsiyor. Koçfinans; çevik yönetim anlayışıyla yarattığı benzersiz müşteri deneyimini birçok ödülle taçlandırmanın yanında inovatif ve teknoloji odaklı bakış açısı ile finans sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Üniversite öğrencilerine yönelik Finnovate Fikir Kampı İnovasyon Programını hayata geçiriyor. Koç Holding Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Taahhütleri kapsamında sivil toplum kuruluşları ve Anadolu üniversiteleri ile iş birliği yapan Koçfinans, geleceğin kadın mühendislerinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Koçfinans Turuncu Kanatlar Mentorluk Programı sürdürüyor.www.kocfinans.com.tr

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html