https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

GÜNCEL - 02-05-2024 21:40


 

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

 

Beden gücü, el emeği, alın teri ve göz nurunun kutsal sayıldığı bir medeniyetin varisleri olarak yaşattığımız değerlerimiz, işçiliğin karşılığını tam hatta fazlasıyla vermeyi bizlere öğütlemektedir. İşçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını ödemeyi emreden dinimiz ve kul hakkını önemseyen geleneğimizle perçinlenen bu adalet anlayışı, şüphesiz milletimizi ayakta tutan en önemli gücümüzdür.

 

Eyyübiye Belediyesi olarak, şehrimizde en fazla sayıda işçi çalıştıran kuruluşlar arasında yer almaktayız. Belediye hizmetlerinin ifasında en önemli argümanın beden gücü olması, bizlere de kul hakkı gibi ağır bir sorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle hareketle her zaman işçimizin yanında olmaya, onların haklarını tam olarak almasını temin etmeye, imkânlarımız ölçüsünde desteklemeye azami gayret gösterdik, göstermeye devam ediyoruz. Her birini birer kardeş gözüyle gördüğümüz çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliğin sağlanması, dayanışmanın güçlenmesi ve huzurlu bir iş ortamı için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Türkiye’de, kaos ve kargaşa günü olmaktan arındırılıp, resmi bayram statüsüne alınan 1 Mayıs, devletiyle, milletiyle el ele veren, emekleriyle ülkemizi yarınlara taşıyan işçi kardeşlerimizin taleplerini dile getirebildiği bir sevinç günüdür.

 

Bu vesile ile başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içinde geçecek nice 1 Mayıs’lar diliyorum.

 

Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html