https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül'ün Instagram Sayfası Tartışma Yaratıyor

Şanlıurfa'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Instagram sayfasında halen "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı" olarak tanıtılması, şehir sakinleri arasında tartışmalara neden oluyor. Beyazgül, seçimlerde yenilmesine rağmen resmi Instagram hesabında görevini hala sürdürdüğü izlenimi yaratıyor.

GÜNCEL - 07-05-2024 12:40


Seçimlerin ardından resmi görevi devralan yeni başkanın kimliği belirlenmesine rağmen, Beyazgül'ün Instagram hesabındaki bu durum, şehir sakinlerinde birçok tepki ve endişe uyandırıyor. Birçok Şanlıurfalı, bu durumun etik olmadığını ve şehrin yönetimine ilişkin netlik sağlanması gerektiğini belirtiyor.

 

Beyazgül'ün Instagram hesabındaki bu duruma rağmen değişiklik yapmaması, vatandaşlar arasında güvensizlik duygusunu körüklüyor. Şanlıurfa halkı, yeni belediye başkanının göreve başlamasıyla birlikte resmi iletişim kanallarının güncellenmesi gerektiğini ve geçmiş döneme ait unsurların hızla düzeltilmesi gerektiğini vurguluyor.

 

Şanlıurfa'da siyasi arenada yaşanan bu durum, kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, vatandaşlar güncellenmemiş bilgilerin toplumda kafa karışıklığına ve güven eksikliğine yol açtığını ifade ediyor. Gelecek günlerde Beyazgül'ün bu konudaki tutumu ve belediye ile ilgili resmi iletişim kanallarının güncellenmesi bekleniyor.

https://www.instagram.com/zabeyazgul?igsh=MTNqM2szMmx3ZHI5dQ==

Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html