https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Direksiyon Sınavında Skandal İddiaları Şanlıurfa'yı Karıştırdı

Şanlıurfa'da hafta sonu düzenlenen direksiyon sınavında yaşanan iddialar, sürücü adaylarının tepkisine neden oldu. Bazı sürücü adayları, sınavda keyfi uygulamalar yapıldığını öne sürerek duruma isyan etti.

GÜNCEL - 08-05-2024 12:35

Şanlıurfa'da bulunan 3 merkez ilçede ve hafta sonları gerçekleştirilen direksiyon sınavlarında, çevre yolunda sürücü adaylarına yönelik keyfi uygulamaların yapıldığı iddia ediliyor. Özellikle sınavlarda görev alan öğretmenlerin, her bir sınav başına 2 bin TL almak için sürücü adaylarını sınavda bıraktıkları öne sürülüyor.

Hafta sonu gerçekleşen direksiyon sınavında birçok sürücü adayının başarısız olduğu belirtilirken, bu durumun öğretmenlerin maddi çıkarları doğrultusunda yapıldığı iddia ediliyor. Bir kursiyer, öğretmenlerin sınavda başarısız olanları bile sınavda bıraktıklarını ileri sürerek, bu durumun adaletsiz olduğunu ifade etti.

Sürücü adaylarının yaşadığı bu tepkiler, direksiyon sınavlarının şeffaflığını ve adil bir şekilde yapılmasını talep ettiği bir dönemde geliyor. Konuyla ilgili yetkililerden açıklama beklenirken, sürücü adaylarına yönelik iddiaların araştırılması için çağrılar yapılıyor.

Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html