https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

İzmir’de Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi düzenlenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve meslek odaları iş birliği ile bu yıl 3-4 Ekim tarihlerinde 5.’si düzenlenecek Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi için hazırlıklar başladı.

GÜNCEL - 08-05-2024 16:04

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile kentteki meslek odaları iş birliğiyle bu yıl 5.’si düzenlenecek Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi için hazırlıklar başladı. 3-4 Ekim 2024 tarihinde Makine Mühendisleri Odası (MMO) Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak etkinliğin detayları ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi.

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı İsmail Derse, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ziya Haktan Karadeniz ile meslek odalarının temsilcileri katıldı.

Sempozyum ve sergi, sektörün önde gelen uzmanlarını, araştırmacılarını, mühendislerini, kamu kurumları ile özel sektör kuruluşlarını bir araya getirecek. Yangın önleme, denetleme, eğitim ve söndürme konuları üzerinde çalışma yürüten akademisyenler ve alanında uzman kişiler sunum yapacak. Sergi alanında da yangın güvenliği ekipmanları ve teknolojileri sergilenecek. 

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html