https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Rize'de 13 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası başladı

Rize, 8 Mayıs (Hibya)- Türkiye Badminton Federasyonu'nun Rize'de düzenlediği 13 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası başladı.

SPOR - 08-05-2024 20:00

Türkiye Badminton Şampiyonası'nın açılışına Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Badminton Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Turan, İlçe Spor müdürleri, Şube Müdürleri ve sporcular katıldı.

Yenişehir Spor Salonu'nda 8-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak şampiyonanın açılış töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Rize’de Badminton’u Türkiye'nin üssü haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Öztürk, "44 ilden yaklaşık 600 sporcuyu aileleri ve antrenörleri ile birlikte Rize’de ağırlamaktan ve böyle güzel bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizler gençlerimiz için bu tür organizasyonları hayata geçirerek Rize ilimizi sporun merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Katılan takımlara 5 gün boyunca verecekleri mücadelede başarılar diliyorum" dedi.

Farklı illerden gelen 600'e yakın sporcunun katıldığı 13 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası, gerçekleştirilecek final müsabakaları ile sona erecek.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html