https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Opel, SUV modeli Frontera’nın dünya prömiyerini İstanbul’da gerçekleştiriyor

Opel, SUV modeli Frontera’nın dünya prömiyerini İstanbul’da gerçekleştiriyor. 14 Mayıs Salı günü düzenlenecek olan dünya prömiyerinde Opel CEO’su Florian Huettl, Opel’in yeni modeli Frontera’yı uluslararası medya temsilcilerine tanıtacak.

GÜNCEL - 13-05-2024 14:36

Opel, Yeni Frontera modelini ilk kez dünyaya tanıtacak. İlk görüntüleri henüz bir ay önce yayınlanan yeni modelin dünya prömiyeri İstanbul’da gerçekleşecek. 14 Mayıs Salı günü gerçekleşecek olan dünya prömiyerinde Opel CEO’su Florian Huettl, Alman markanın portföyüne eklenen son modeli uluslararası medya temsilcilerine tanıtacak.

Yeni Frontera’nın tanıtımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Opel CEO'su Florian Huettl, “Yeni modelimizin dünya prömiyerini gerçekleştirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yeni Frontera ve geçtiğimiz günlerde Eisenach'ta tanıttığımız yeni Grandland ile birlikte tamamen elektrikli bir marka haline gelerek portföyümüzdeki her modelin en az bir adet elektrikli versiyonunu sunacağız. Bu, sürdürülebilir ve bireysel mobilite sağlama rotamızda bir başka önemli kilometre taşını temsil ediyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html