https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Savunma muhabirlerine yönelik gerçekleştirilen eğitimler tamamlandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği tarafından savunma muhabirlerine yönelik yapılan eğitimlere katılan basın mensuplarına belgeleri teslim edildi.

GÜNCEL - 15-05-2024 17:33

Bakanlık ile basın mensupları arasındaki bilgi alışverişinin etkinliğini artırmayı amaçlayan eğitimlerde, bakanlık ve kuvvet komutanlıklarından general, amiral ve eğitim konularında uzman personel ile muhabirler arasında soru-cevap şeklinde karşılıklı etkileşim ve tecrübe paylaşımı da sağlandı.

Ayrıca basın mensuplarının gerçekleştirdiği birlik ziyaretleri ile Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinin önemli faaliyetlerinin bizzat yerinde görülmesi sağlandı.

Eğitimlerde; Milli Savunma Bakanlığı’nın teşkilat yapısı ve faaliyetleri, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetlerinin askeri terminolojisi, hudutlarla ilgili alınan güvenlik tedbirleri ve faaliyetleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yurt içinde ve sınır ötesinde gerçekleştirdiği harekatlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin askeri iş birliği ve uluslararası görevler kapsamında icra ettiği faaliyetler ile NATO kavram ve terminolojisi, bakanlık kaynaklı olmayan yanlış bilgi ve dezenformasyonun önüne geçilmesi kapsamındaki konular nazari olarak aktarıldı.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html