https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Başkan Büyükkılıç, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’ni yerinde inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci Etap kapsamında 618 konutun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNCEL - 16-05-2024 11:05

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2023 yılı Aralık ayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımları ile temel atma töreni gerçekleştirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci Etap kapsamında 618 adet konutun inşaat çalışmalarına yerinde incelemelerde bulundu.

Hak sahiplerini bir an evvel bu imkanlarla buluşturmak, konutlarını teslim etmek kaygısıyla hareket ettiklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Daha önce hatırlanacağı üzere 572 tane konut teslim edilmişti. Şimdi de 618 tane konutumuzu teslim edeceğiz. Bununla ilgili hak sahipleri ile olan görüşmeler, anlaşmalar yüzde 90’lar seviyesinde tamamlandı. Geriye kalan kısmı ile ilgili de görüşmeler devam ediyor.” diye konuştu.

Büyükkılıç, Oruçreis projesinin yanı sıra Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de devam ettiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çevre Şehirlik Bakanlığımız, Emlak Konut ve TOKİ ile iş birliğimiz halinde Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, el ele bu şehrimizde hem dirençli şehirler oluşturma, hem depreme hazırlık bağlamında dönüşümleri hızlandırma, gerek ilçelerimiz, gerekse büyükşehirimiz olarak bu çalışmaları devam ettiriyoruz.”

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html