https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

ZUBİZU üyelerine Mudo Concept’te ayrıcalıklı alışveriş fırsatı

Mudo Concept, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. ZUBİZU’luların ayrıcalıklı alışveriş fırsatları her geçen gün daha da artıyor.

GÜNCEL - 16-05-2024 10:43

Mudo Concept, ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katıldı. ZUBİZU’luların ayrıcalıklı alışveriş fırsatları her geçen gün daha da artıyor.

Türkiye’nin ilk mobil sadakat uygulaması ZUBİZU, yeni marka iş birlikleriyle büyümeye ve üyelerine daha fazla ayrıcalık sunmaya devam ediyor. Ülkemizin en köklü mobilya ve ev & yaşam markalarından Mudo Concept de yepyeni kampanyasıyla ZUBİZU markaları arasında yerini aldı.

ZUBİZU’lular Mudo Concept mağazaları ve mudo.com.tr’den 50.000 TL üzeri Mudo Concept markalı alışverişlerinde, 31 Ekim 2024 tarihine kadar ekstra 2.500 TL’den başlayan hediye fırsatından yararlanabiliyor. İhtiyaçlarını kendilerine özel ayrıcalıklarla karşılamak isteyen ZUBİZU üyelerini mutlu edecek kampanya; mobilyadan aydınlatmaya, dekorasyondan mutfağa, ev tekstilinden banyo ürünlerine tüm Mudo Concept ürünlerinde geçerli.

Ünlü Türk markası Mudo’nun hayata geçirdiği cesur girişimlerden biri olan Mudo Concept, 1994 yılından beri “Ev ve yaşam için her şey” mottosu ile hayal edilen yaşam alanlarını gerçeğe dönüştürmek için hizmet veriyor. Bir evin tüm dekorasyon ihtiyaçlarına yönelik özgün ve modern tasarımlı koleksiyonlarını, ulaşılabilir fiyatlarla yurt içi ve yurt dışındaki onlarca mağazasında ve web sitesinde müşterilerinin beğenisine sunuyor. Mudo Concept mağazalarında, deneyimli mimar kadrosu ve satış danışmanları ile ücretsiz mimari danışmanlık ve 3D modelleme hizmeti de veriliyor.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU’nun markaları arasına Türkiye’nin dünyaya açılan markalarından Mudo Concept’in de katılmasıyla, ZUBİZU’luların ayrıcalıklı dünyası daha da genişledi. Kampanya ile ilgili merak edilen tüm detaylar ZUBİZU’da.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html