https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

DANET’in 19 yıllık deneyimiyle eve teslim kurban hizmeti

Kurulduğu 1975 yılından bugüne sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında sofraları sağlıklı, lezzetli ve kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturan DANET, eve teslim kurban kesim hizmetini 19 yıldır başarıyla sürdürüyor. “Kesimde, hissede ve teslimde hassasiyet ve hakkaniyet” yaklaşımı ile sunulan bu özel hizmet, DANET’in Afyonkarahisar’daki modern tesislerinde İslami usullere uygun olarak veteriner hekim, din görevlisi ve noter huzurunda vekaleten gerçekleşiyor.

GÜNCEL - 17-05-2024 14:42

Kurulduğu 1975 yılından bugüne sadece Türkiye'de değil, dünyanın dört bir yanında sofraları sağlıklı, lezzetli ve kaliteli et ve et ürünleri ile buluşturan DANET, eve teslim kurban kesim hizmetini 19 yıldır başarıyla sürdürüyor.  “Kesimde, hissede ve teslimde hassasiyet ve hakkaniyet” yaklaşımı ile sunulan bu özel hizmet, DANET’in Afyonkarahisar’daki modern tesislerinde İslami usullere uygun olarak veteriner hekim, din görevlisi ve noter huzurunda vekaleten gerçekleşiyor.

Et ve et ürünleri sektörünün köklü ve uzman markası DANET, 19 yıldır kesintisiz sunduğu eve teslim kurban hizmetini bu yıl da sürdürüyor. Veteriner hekim kontrolünde İslami kurallara ve gıda güvenliğine uygun modern yöntemlerle kesilen kurbanlıklar, soğuk zincir korunarak adrese teslim ediliyor. DANET; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Afyon’da sunduğu vekaleten kurban kesim ve dağıtım hizmetini “Kesimde, hissede ve teslimde hassasiyet ve hakkaniyet” yaklaşımıyla büyük bir başarı ile sürdürüyor.

Her adımında titizlik ve denetim var

DANET Kalite Güvence Yöneticisi Veteriner Hekim Furkan Sungur Uluçay, 19 yıldır büyük bir başarıyla sürdürülen kurban kesim ve dağıtım hizmetinin şirketin hizmet yelpazesinde büyük bir önemi olduğunu vurgulayarak şu bilgileri verdi: “Kurban keserek dini vecibelerini yerine getirmek isteyenlere sunduğumuz bu hizmet, her adımında gıda güvenliği ve İslami kurallara uygun olarak gerçekleşiyor. Üzerimize aldığımız bu büyük sorumluluğu başarıyla taşıyor ve her yıl çok daha fazla sayıda kurbanın vekaleten kesimi konusunda halkımıza hizmet sunuyoruz. ‘Kesimde, hissede ve teslimde hassasiyet ve hakkaniyet’ yaklaşımımızı yıllardır güvenle deneyimleyen kurban sahiplerine teslim aldıkları etlere sonrasında nasıl bir işlem uygulamaları gerektiği ile ilgili bilgi de veriyoruz. Sürecin her adımında uzman denetimi ve tüketicilerimizin alışık oldukları DANET hassasiyeti var.”

Gıda güvenliğine ve İslami kurallara uygun kesim süreci

DANET’in Afyonkarahisar’daki modern tesislerinde veteriner hekimlerin denetimi altında özenle seçilen hayvanlar detaylı bir muayeneden geçiriliyor. Kurbanlıkların dini kriterlere uygunluğu kontrol ediliyor. Kurban Bayramı’nın birinci günü bayram namazının ardından başlayan kesim işlemi DANET’in uzman kasapları tarafından yapılıyor. Tüm süreç veteriner hekimler, gıda mühendisleri, din görevlileri ve noterler tarafından denetleniyor. Gıda güvenliği standartlarına ve dini vecibelere uygun olarak vekaleten yapılan kesim işlemi sırasında kurban sahiplerinin isimleri okunuyor. Kesim işlemi sonrasında, vekalet sahiplerine e-posta ve SMS yoluyla bilgi verilirken dileyen kurban sahipleri sonrasında kesim videolarını izleme olanağına da sahip oluyor.

Hakkaniyetli paylaşım ve dağıtım

Kesim sonrası süreçlerde de titizlikle hareket eden DANET, kesilen kurbanların gövde kısımları ve iç organlarını, veteriner ekiplerin ikinci bir kontrolünden geçiriyor. Her bir kurbanlık, detaylı sağlık ve kalite denetimlerinden sonra, gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde soğuk hava depolarına yerleştiriliyor. Büyükbaş hayvanların etleri kemiksiz olarak, küçükbaşların etleri ise kemikli olarak parçalanıyor. DANET, vekaleten yapılan kesimlerde, her müşterinin sadece kendi kurbanından et alması için barkod sistemi ile titiz bir şekilde yönetim sağlıyor. Bu sistem sayesinde, her müşteriye ait olan etler garantileniyor ve her vekalet sahibine kendi kurbanına ait etler teslim ediliyor. Kurban derileri ve sakatatlar ise T.C. Diyanet Vakfı'na bağlı kurumlara bağışlanıyor.

Kurban sahiplerine sunulan seçenekler

DANET bu yılki hizmet kapsamında, büyükbaş kurbanlıklar için üç farklı seçenek sunuyor: Birinci grup için hisse bedeli 21.000 TL olup, her hisse sahibi 22 ± 2 kg kemiksiz et, ciğer, yürek ve 1 kg etli kemik almaktadır. İkinci grup için hisse bedeli 17.500 TL olup, her hisse sahibi 16 ± 2 kg kemiksiz et, ciğer, yürek ve 1 kg etli kemik almaktadır. Üçüncü grup için hisse bedeli 26.000 TL olup, her hisse sahibi 35 ± 2 kg kemiksiz et, ciğer, yürek ve 1 kg etli kemik almaktadır. Küçükbaş kıvırcık kurbanlıklar için ise kurban etinin tamamı 15.500 TL’dir. Teslimatla ilgili ise farklı seçenekler sunularak, kurban sahiplerine önemli kolaylıklar sağlanmaktadır.

Bu Kurban Bayramı’nda et konusunda uzmanlaşmış bir marka olan DANET’ten kurban siparişi vermek için https://online.danet.com.tr/eve-teslim-kurban adresinden sipariş oluşturulabilir. Ayrıca site üzerinden DANET’in kurban kesim hizmeti hakkında tüm detaylar incelenebilir.

#DANET #Kurban #KurbanBayramı #KurbanSiparişi #EveTeslimKurban #EtÜrünleri #EtŞarküteri #AdreseTeslimKurban

DANET Sosyal Medya Hesapları:

www.facebook.com/DanetLezzeti

www.instagram.com/danetlezzeti

https://twitter.com/danetlezzeti                                 

https://www.youtube.com/@danetlezzeti

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html