https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

19 Mayıs, Kadıköy'de coşkuyla kutlanacak

Kadıköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

GÜNCEL - 17-05-2024 20:06

Kadıköy’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, yarın Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek kadınlar ve erkekler Plaj Voleybolu Turnuvası maçları ile başlayacak.

Saat 19.00’da ise kadın voleybol milli takımının oyuncularından Hande Baladın’ın hayatını anlatan Baladın isimli belgeselin gösterimi yapılacak. Saat 20.00’de ise Filenin Sultanları’nın FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi’nde İtalya ile karşılaşacağı maç, Kalamış Atatürk Parkı’na kurulan dev ekrandan takip edilecek. Ayrıca parkta gün boyu çeşitli dans ve spor gösterileri de gerçekleştirilecek.

19 Mayıs Pazar günü ise etkinlikler saat 10.00’da Plaj Voleybolu Turnuvası maçlarıyla başlayacak.  Her yaştan Kadıköylü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Kalamış Atatürk Parkı’ndan başlayıp Bağdat Caddesi’nden devam edecek ve Kalamış’ta sona erecek bisiklet turunda pedal çevirecek. Yüzlerce bisikletçinin katılacağı turda bisikletçiler, Bağdat Caddesi’nden geçerken Türk Bayrağı taşıyacak.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html