https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

ŞANLIURFA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

ŞANLIURFA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

GÜNCEL - 19-05-2024 16:09

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. 

 

Fatih Sultan Mehmet Parkında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Protokol üyeleri ile sporcular katıldı.

 

Şanlıurfa’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının adresi Kasaptaşı Parkı oldu. Şanlıurfa Valiliği himayelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlamalarda renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik merkezlerindeki farklı branşlardaki kurslara katılan gençler, Kasaptaşı Parkında düzenlenen etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okudu.

 

Erkek-Kız Judo gösterisi adeta nefesleri keserken öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Ata Sporu okçuluk da unutulmadı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği okçuluk gösterilerinde hedefler 12’den vuruldu. Gençlik merkezi müzik gruplarının seslendirdiği türkülerle alanda müzik şöleni yaşandı. Etkinlikler gün boyu devam etti.

Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html