https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Küçükçekmece'de 19 Mayıs Mert Demir konseri ile kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümü, Küçükçekmece Gölü Amfi Tiyatro’da gerçekleşen ünlü sanatçı Mert Demir konseriyle kutlandı.

GÜNCEL - 20-05-2024 09:54

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, üzeri açık otobüs ile birlikte ilçe turu atarak, sokak, pencere ve balkonlardaki vatandaşı selamladı. 

Küçükçekmece Amfi Tiyatro’da DJ performansıyla başlayan 19 Mayıs kutlamaları kapsamında, ünlü sanatçı Mert Demir sahne aldı.

Sahne performansı gösteren sanatçı, “Acı Veriyor, Pusulam Rüzgar, Cehennemin Dibi, Ateşe Düştüm, Gözlerime Bak, Antidepresan’ gibi şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Konseri Küçükçekmecelilerle birlikte dinleyen Başkan Çebi, ünlü sanatçıya teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Konser alanını dolduran vatandaşların 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Kemal Çebi, “ 19 Mayıs… Hepimizin en önemli bayramlarından bir tanesi. Milli mücadelenin başlangıcını, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs’ı kutlamak için bir araya geldik. 19 Mayıs; Atatürk’ün “Benim Doğum Günüm” dediği gündür. Bu anlamlı günü Türk gençliğine armağan etmiştir. Bu milletin umudu da geleceği de sizsiniz sevgili gençler. Onun yolunda, onun izinde yürümeye devam edeceğinize hiç şüphem yok. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı
Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html