https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html

Bitci Borsa’nın utility ürünü BitciX Token’ın ön satış süreci devam ediyor

Bitci Borsa’nın dijital varlığı BitciX’in ön satış süreci devam ediyor. Ön satış miktarı 155 milyon 555 bin 555 olarak belirlenen token’ın ön satışı 26 Mayıs’ta sona erecek. Kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlayan token, Bitci Borsa ekosistemindeki çeşitli özellikleri de destekleyecek.

EKONOMİ - 20-05-2024 09:42

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsası Bitci’nin dijital varlıklar arasında önemli bir yere sahip olan BitciX (BTX) Token’ının ön satış süreci devam ediyor. Bitci Borsa’nın özellik token’ı olan BitciX’in ön satış süreci 26 Mayıs saat 23:59’da son bulacak. Ön satış miktarı 155 milyon 555 bin 555 olan token’ın toplam satış havuzu büyüklüğü 1 milyar 555 milyon 555 bin 550 BITCI olarak belirlendi. Kişi başı en az katılımı 100 adet, en fazla katılımı 2 milyon 500 bin adet olan BitciX Token’ın ön satış değeri ise 10 BITCI oldu. 

Bitci Borsa ekosisteminin temel dijital varlığı olan BitciX, yatırımcılarına çeşitli fırsatlar ve ayrıcalıklar sunuyor. Kullanıcıların platform içinde çeşitli avantajlardan yararlanmasını sağlayan token, Bitci Borsa ekosistemindeki çeşitli özellikleri de destekliyor. 

İlerleyen dönemde yeni ön satışlara katılımda BitciX stake veya BitciX’i cüzdanda bulundurma şartı eklemeyi planlayan Bitci Borsa, BTX sahiplerine platformda gerçekleştirdikleri işlemler için indirimli ücret fırsatı da sunacak. 

Bunun yanında, belirli aralıklarla gerçekleştirilecek token yakma etkinlikleriyle BTX arzı azaltılarak token değeri desteklenebilecek. Ayrıca BTX sahipleri launchpool ve launchpad de BTX Token'ını stake ederek katılım sağlayabilecek ve küçük bakiyeler BTX’e dönüştürülebilecek. Bitci Borsa’da yeni listelenecek proje ekibinin belirli bir adet BTX alıp uzun dönem sıfır APR ile stake veya HOLD etmesi de sağlanacak.

Hibya Haber Ajansı

Günün Diğer Haberleri
https://www.urfadabugun.com/bilgi/kullanici-sozlesmesi.html