Havalimanı arasındaki büyük araç yangınıyla ilgili son gelişmeler:

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine seçim güvenliği amacıyla gitmekte olan bir emniyet servis aracında, seyir halindeyken motor bölümünden kaynaklanan bir yangın meydana geldi. Aracı kullanan personel, yangını fark eder etmez aracı güvenli bir yere çekti ve personeli hızla tahliye etti. Şükür ki, olayda herhangi bir yaralı veya ölü bulunmamaktadır.

ASAYIŞ - 02-06-2024 12:54

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına derhal müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı. İtfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunmak için 3 araç ve 9 personel ile olay yerine sevk edildi.

Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmamış olup, olayla ilgili detaylı inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Fotoğraf ve video materyalleri henüz elde edilememiş olup, eğer ulaşılırsa kamuoyu ile paylaşılacaktır. Yangınla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Günün Diğer Haberleri