Kemal Kılıçdaroğlu: Adalet Yerini Bulsun, İsterse Kıyamet Kopsun!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, adalet talebini dile getirdi ve adaletsizliğe isyan etti. Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı yerine siyasi otoritelere başvurmanın zorunlu hale gelmesini eleştirdi.

GÜNCEL - 14-06-2024 22:11

Kemal Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun! Bu akşam evimizde, kızımız Ayşe Ateş ile can parçaları yavrularımız Banuçiçek ve Bengisu'yu misafir ettik… Genç bir kadın, bir anne ve bir eş, adalet için mahkemelere değil de siyasilere gitmek zorunda kaldıysa lanet olsun bu düzene! Lanet olsun bu düzenin kurucularına ve destekçilerine… Ayşe Ateş'i tehdit eden, etme gafletinde bulunan gafillere ve çakallara sesleniyorum; Varsa yüreğiniz, varsa adamlığınız hele bir cesaret edin! Biz canımızı gark etmeye hazırız. Sapla samanı karıştırmamak lazım. Helalleştik dediysek; Mazlumlarla ve milletimizle helalleştik. Saray düzeni, kurucuları ve destekçileri ile değil!"

Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı, adalet talebinin ne kadar önemli ve acil olduğunu bir kez daha vurguluyor. Adaletin sağlanması için siyasi otoritelerin gereken adımları atması gerektiği konusunda kamuoyunu bilgilendiriyor.

Günün Diğer Haberleri