Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Gece Polikliniği Açılacak

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, hastane ziyaretleri kapsamında Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde önemli incelemelerde bulundu. Hizmet Başkanları ile birlikte gerçekleştirilen bu ziyaret sırasında, Hastane Başhekimi Dt. Abidin Güntekin’den vatandaşa sunulan ağız ve diş sağlığı hizmeti hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Ziyaret esnasında, hastane yönetimi ve Hizmet Başkanları ile birlikte hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik kapsamlı istişareler gerçekleştirildi.

SAĞLIK - 15-08-2024 10:59

Doç. Dr. Abdullah Solmaz, yaptığı açıklamada, Eyyübiye Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde gece mesaisi için poliklinik oluşturma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kısa bir süre içerisinde dört yeni polikliniğin gece mesaisi olarak hizmet vermeye başlayacağını müjdeleyen Solmaz, "Biz, tedavi için hastaneye başvuran vatandaşlarımızın hastaneden memnun olarak ayrılmalarını çok önemsiyoruz. Ağız ve diş sağlığı konusunda vatandaşlarımızın beklemeden tedavi olabilmeleri için, yöneticilerimizle yapılan istişarelerde bugüne kadar sunulan hizmetlere neler eklenebilir diye yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

Müdür Solmaz, ziyaret sırasında sağlık tesislerinde çalışan personelle de bir araya gelerek onların dilek ve temennilerini dinledi. Ayrıca, tedavi gören hastaların durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

HABER: Gaffar Kaymaz Velat Uygur

Günün Diğer Haberleri