Vali Şıldak’tan Uyum Haftası Mesajı: "Eğitimde Güçlü Şanlıurfa"

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi başlayan Uyum Haftası için bir mesaj yayınladı. Ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler için başarılı bir eğitim yılı dileğinde bulunan Vali Şıldak, eğitimde güçlü bir Şanlıurfa için tüm bileşenlerle iş birliği yapılması gerektiğini vurguladı.

GÜNCEL - 02-09-2024 15:10

Vali Şıldak, mesajında, “Bugün uyum haftasıyla ana sınıfı ve ilkokul birinci sınıfa başlayan sevgili çocuklarımıza mutlu ve huzurlu bir eğitim yılı diliyorum. Onları destekleyecek kıymetli öğretmenlerimize ve ailelerine de eğitim yılı boyunca başarılar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğitimle ilgili yapılan hazırlıkların bu yıl daha profesyonel ve verimli olacağını belirten Vali Şıldak, “Yaz tatilini okul eksikliklerini gidermek, eğitimcilerin performansını değerlendirmek ve BİGEP projelerinin sonuçlarını geliştirmek için verimli bir şekilde değerlendirdik. Şanlıurfa gençliğinin başarılı olması için ilk önceliğimiz eğitimdir. Çocuklarımızın geleceği için el birliğiyle çalışmalıyız” dedi.

Günün Diğer Haberleri