Antalya Merkezli 6 İlde "KUYU-27" Operasyonu: 32 Şüpheli Yakalandı!

Antalya merkezli olarak 6 ilde, elebaşılığı yurt dışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir'in yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. "KUYU-27" adı verilen bu operasyonda, organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi.

ASAYIŞ - 21-09-2024 08:37

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde başarıyla sonuçlandı. Operasyonun kapsamı ise Antalya, İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır illerini içerdi.

Yakalanan şüphelilerin işlediği suçlar arasında:

Kendilerine haraç vermeyen iş insanlarını darp etmek, ikamet ve iş yerlerine saldırıda bulunmak, Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Kasten adam öldürmeye teşebbüs, Kasten yaralama, Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak, Mala zarar verme ve ölümle tehdit suçları bulunuyor.

Operasyon sonucunda:

23 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, Muhtelif miktarda uyuşturucu madde, Çok miktarda nakit para ele geçirildi.

Bu operasyonu başarılı bir şekilde yöneten Antalya Başsavcılığı ve operasyona katılan kahraman polislerimiz milletimizin dualarıyla desteklenmektedir. Allah, güvenlik güçlerimizi her türlü tehlikeden korusun.

HABER:İBRAHİM UYGUR

Günün Diğer Haberleri