ANKARA (AA) - Başkent Elektrik Dağıtım AŞ (Başkent EDAŞ), Karabük’te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında yılın ilk çeyreğinde bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Başkent EDAŞ Karabük’te hizmet verdiği 1759 trafo ve 7 bin 745 kilometre uzunluğundaki hatta bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarına devam etti.

Merkez, Safranbolu, Eflani, Ovacık ve Yenice ilçelerinde 519 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Başkent EDAŞ ekipleri, bölgede 61 trafo ve 18 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca, kentte 79 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Karabük’te hizmet verdiği 175 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 26 kilometrelik yeni kablo döşeyen Başkent EDAŞ, kentte 323 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca, yeni 15 elektrik panosu ile 9 trafo ve 1 dağıtım merkezi montajı da tamamlandı.

Böylece, söz konusu bakım, onarım ve yatırımlarıyla Başkent EDAŞ yılın ilk 3 ayında belirlediği hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.