WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Borrell: AB, her zaman ve her koşulda ölüm cezasına şiddetle karşı çıkmaktadır

Brüksel, 29 Ekim (Hibya) – Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Yüksek Komiseri Josep Borrell, AB’nin her zaman ve her koşulda ölüm cezasına şiddetle karşı çıktığını bildirdi.

Borrell: AB, her zaman ve her koşulda ölüm cezasına şiddetle karşı çıkmaktadır
Paylaş:

AB Dışişleri Yüksek Komiseri Borrell, AB vatandaşı Jamshid Sharmahd’ın İran’da idam edildiğini belirterek, onun öldürülmesini en güçlü şekilde kınadıklarını söyledi.

AB’nin her zaman ve her koşulda ölüm cezasına şiddetle karşı çıktığına dikkati çeken Borrell, bunun yaşam hakkının ihlali ve insan onurunun nihai reddi olduğunu ifade etti.

Borrell, ailesinin ve yakınlarının acısını paylaştıklarını ve temas halinde oldukları Alman hükümetine dayanışma duygularını ilettiklerine değinerek, “AB buna yanıt olarak bazı tedbirler düşünüyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.