WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Hektaş'ın SPK başvurusuna onay

Hektaş Ticaret T.A.Ş'nin esas sözleşme değişikliği kapsamında SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Hektaş'ın SPK başvurusuna onay
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizin 8.500.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 2.530.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin 5.900.000.000 TL'si nakit karşılığı olmak üzere 2.530.000.000 TL'den 8.430.000.000 TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak sermaye artırımı işlemleri izahnamede belirtilen koşullar çerçevesinde tamamlanmış ve şirketimizin yeni çıkarılmış sermayesi 8.430.000.000 TL'ye yükselmiştir. Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 25. maddesinin 1. fıkrasının (c) bendi uyarınca şirketimiz esas sözleşmesinin 'sermaye' başlıklı 7. maddesinin tadil edilmesine ilişkin olarak uygun görüş alınması amacıyla SPK'ya yapmış olduğumuz başvuru onaylanmıştır.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.