WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Çelik: Partimiz 22 yılda Türkiye’ye her alanda çağ atlatacak reformlara imza attı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin geçen 22 yılda Türkiye’ye her alanda çağ atlatacak devasa reformlara ve hizmetlere imza attığını bildirdi.

Çelik: Partimiz 22 yılda Türkiye’ye her alanda çağ atlatacak reformlara imza attı
Paylaş:

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti'nin iktidara gelişinin 22.yıl dönümünde mesaj yayımladı. Çelik, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hedeflerine yürüdüğümüz Türkiye Yüzyılı’nın en güçlü imzası, 3 Kasım 2002 tarihinde milletimiz tarafından atıldı. Bundan tam 22 yıl önce bugün AK Partimizin genel seçimlerde birinci çıkarak iktidara gelmesi, Türk siyasi hayatında yeni bir başlangıç oldu. Aziz Milletimiz, AK Parti eliyle sivil siyaseti yeniden inşa ederken, siyasal, sosyal ve yapısal bir dönüşüm sürecini bizzat başlattı." açıklamasını yaptı.

AK Parti’nin kurulduğu ve iktidara geldiği günden bu yana milletin taleplerini ifade ettiği ve milleti en geniş ölçekte temsil eden büyük bir çatı olduğunu belirterek, herhangi bir ayrım gözetmeyen merkez siyasetiyle AK Parti'nin kuşatıcı ve kapsayıcı siyasetin en demokratik örneklerini ortaya koyduğunu söyledi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.