WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Almanya Dışişleri Bakanı uzun menzilli füzelerin kullanımı konusunda hiçbir söz vermedi

Berlin, 5 Kasım(Hibya) - Ukrayna'yı ziyaret eden Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock uzun menzilli füzelerin kullanımı konusunda hiçbir söz vermedi.

Almanya Dışişleri Bakanı uzun menzilli füzelerin kullanımı konusunda hiçbir söz vermedi
Paylaş:

Almanya Dışişleri Bakanı dün Ukrayna liderlerini ziyaret etti ve gerektiği sürece devam eden, sarsılmaz desteğini dile getirdi. Ukraynalılar müttefiklerinin Rusya'da toplanan Kuzey Korelilere tepki vermekte yavaş davrandıklarına inanıyor.

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock dün Ukrayna liderlerini ziyaret etti ve gerektiği sürece devam eden, sarsılmaz desteğini dile getirdi. Ancak, artan Rus ilerlemesine ve Kuzey Kore birliklerinin toplanmasına nasıl bir yanıt verileceği konusunda kesin bir cevap vermedi.

Kiev'deki yetkililer uzun süredir müttefiklerinden Rusya'daki askeri hedeflere saldırılarda uzun menzilli silahlarını kullanma izni istediler ancak bu talep şimdiye kadar karşılık bulmadı. Kuzey Kore birliklerinin gelişiyle ilgili haberlerin ardından çağrı daha da yükseldi ve Devlet Başkanı Volodymyr Zelensky müttefiklerin tepkisindeki gecikmeyi eleştirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.