WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: Seçimlerden gelebilecek haber akışları ile volatilite oldukça yükselebilir

İstanbul, 5 Kasım (Hibya) – İnfo Yatırım, Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayacak seçimlerden gelebilecek haber akışları ile volatilitenin oldukça yükselebileceğini bildirdi.

İnfo Yatırım: Seçimlerden gelebilecek haber akışları ile volatilite oldukça yükselebilir
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda haftanın ikinci işlem gününe başlarken, piyasaların gündeminin ABD’de gerçekleşecek başkanlık seçimi olduğu belirtildi. Raporda şöyle denildi:

“Bugün başlayacak seçimlerden gelebilecek haber akışları ile volatilite oldukça yükselebilir. Diğer yandan Perşembe günü ise FED faiz kararını açıklayacak. Bu sebeple önümüzdeki günlerde altın kanadında volatilite oldukça artacaktır.

“Yeni günde ise TSİ 17:45 ve 18:00’da ABD kanadından gelecek olan PMI verileri açıklanacak. Veriler yakından izlenecek. İlerleyen saatlerde ve gece yarısı sonrasında ise gözler ABD’de ki genel seçimlerde olacak. XAUUSD grafiğini teknik olarak inceleyecek olursak 2756 – 2775 - 2790 seviyeleri direnç noktaları olarak; 2731 – 2720 - 2708 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.