Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Kongo Cumhuriyeti Dışişleri, Fransızca Konuşan Ülkeler ve Kongo Cumhuriyeti Yurt Dışındaki Bakanı Jean-Claude Gakosso, Rusya-Afrika Ortaklık Forumu'nun Birinci Bakanlar Konferansı sırasında görüşme gerçekleştirdi.
Hibya Haber AjansıRusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Kongo Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Gakosso ile görüştü
Moskova, 8 Kasım (Hibya) - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Kongo Cumhuriyeti Dışişleri, Fransızca Konuşan Ülkeler ve Kongo Cumhuriyeti Yurt Dışındaki Bakanı Jean-Claude Gakosso ile bir araya geldi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.