WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Saar: İsrail Hükümeti bu konuda geri adım atmayacak

Kudüs, 9 Kasım (Hibya) - İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Amsterdam'dan tahliye operasyonu hakkında açıklama yaptı.

Saar: İsrail Hükümeti bu konuda geri adım atmayacak
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Amsterdam'dan tahliye operasyonu hakkında açıklama yaptı. Bakan Saar, konuyla ilgili şunları söyledi:

"İsrail'in, pogromda zarar gören veya tanık olan İsraillilerden ifadeler ve kanıtlar toplama konusunda İsrail Polisi'nin yardımını önerdim. Hollanda'daki yetkililer (hem ulusal hem de yerel düzeyde) buna kabul etti ve önümüzdeki günlerde, kararlaştırılanın uygulanması için pratik bir yol bulunacağını düşünüyorum. İsrail Hükümeti bu konuda geri adım atmayacak ve adaletin sağlanması ve barbar suçluların cezalandırılması için süreci takip etmeye devam edecektir."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.