WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Yazar Tumanov, Bursalı çocuklarla buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi, dünyaca ünlü çocuk kitabı yazarı Vladimir Tumanov’u Bursalı çocuklarla buluşturdu.

Yazar Tumanov, Bursalı çocuklarla buluştu
Paylaş:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yerli ve yabancı yazarları Bursalı çocuklarla buluşturmak amacıyla başlatılan ‘Benim Bir Hikayem Var’ serisinin ilk konuğu çocuk kitabı yazarı Vladimir Tumanov oldu.

Dünyada en çok satanlar listesinde birden çok dile çevrilen kitapları ile tanınan yazar Tumanov, Tayyare Kültür Merkezi’nde hikayelerinin ilham kaynaklarını paylaştı.

Dünyanın birçok yerinden ve özellikle Türkiye'den kendisine mektup yazan çocukların ilham kaynağı olduğunu söyleyen Tumanov, sunumuyla çocukların ilgisini çekti. Çocukların sorularını da cevaplayan Tumanov, "Asılı Dağ'ın Kahini" adlı kitabını da çocuklar için imzaladı.

Program sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala, Vladimir Tumanov'a günün anısına hediye takdim etti.


Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.