WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Ordu'daki çocuk istismarı olayına ilişkin açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ordu'nun Ünye ilçesinde bir şahsın kendi çocuğuna istismarda bulunduğu şikayeti üzerine anne ve bebeğin devlet himayesine alındığını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan Ordu'daki çocuk istismarı olayına ilişkin açıklama
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ordu'nun Ünye ilçesinde bir şahsın kendi çocuğuna istismarda bulunduğuna yönelik şikayet üzerine Ordu İl Müdürlüğüne bağlı ekiplerin harekete geçtiğini bildirdi.

Sağlık kontrolleri yapılan bebek ve annenin devlet himayesine alındığının belirtildiği açıklamada "Ayrıca uzman ekiplerimizce anneye psikososyal destek hizmeti verilmektedir. Bakanlık olarak yargı sürecine müdahil olarak zanlının en ağır cezayı almasının yakın takipçisi olacağız." denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```