WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Guterres: Her çocuğun barış, sağlık ve güvenlik içinde yaşama hakkı vardır

New York, 20 Kasım (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, her çocuğun barış, sağlık ve güvenlik için yaşama hakkının olduğunu bildirdi.

Guterres: Her çocuğun barış, sağlık ve güvenlik içinde yaşama hakkı vardır
Paylaş:

BM Genel Sekreteri Guterres, 20 Kasım Dünya Çocuk Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Her çocuğun barış, sağlık ve güvenlik için yaşama hakkının olduğunu belirten Guterres, “Dünya Çocuk Günü'nde ve her gün, dünyamızı tüm insanlar için daha iyi, daha aydınlık ve daha huzurlu bir yer haline getirmeye anlamlı bir şekilde katkıda bulunan çocukları koruyalım ve destekleyelim.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.