MAGAZİN
Giriş Tarihi : 27-10-2022 21:10   Güncelleme : 27-10-2022 21:11

Yeşil çam efsensi yönetmen Mehmet Ali gundodu 

Yeşil çam efsensi yönetmen Mehmet Ali gundodu 

Yeşil çam efsensi yönetmen Mehmet Ali gundodu 

Sporcu Salih Günaçtı ve efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu bir arada

Yakın zamanda yönetmenlikte yarım asrı geride bırakacak olan efsane yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu , verdiği eğitimlerle de sinema ve dizilerde oynayan oyunculara ufuk çiziyor.

Mehmet Ali Gündoğdu, sinema dunyasına yeni karakterler kazandırma noktasında yoğun bir eğitim çalışması içinde yer alıyor.

Bu calışmalarına en yakın arkadaşı aynı zamanda eşi Saliha Gündoğdu destek veriyor.

Nupel yapım sahibi ve efsane yönetmenin işlerini gören  gazetecilere kısa bir demeçte bulunan Saliha Gündoğdu şöyle konuştu:
" efsanenin  eşi olmak bana kısmetmiş , Rabbime şükürler olsun böyle bir eşim oldu.  Ekmeğini garibanla paylaşan , merhametli bir insan olan eşim Mehmet Ali Gündoğdu'ya elimden gelen desteği veriyor yeni projelerde hep birlikteyiz diyorum."

Tüm Engelliler ve Sağlamlar  Bilek Güreşi Milli Takım Antrenörü Salih Günactı ise "Efsane yönetmenden eğitim aldığı için mutlu oldiğunu söyledi. Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu'nun yerli ve yabancı sinema sektörüne bir çok ünlü oyuncu kazandırdığını ve bu yönüyle bir elçi gibi çalıştığını söyledi.

Dünyanın her yerinden kendilerine ulaşmak isteyenler için Efsane Yönetmen Mehmet Ali Gündoğdu , iletişim adreslerini paylaştı:
Özge Nur hanım : 05527871687

ibrahim uyguribrahim uygur