WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Tutuğ, Ahlat'ta Yalova'yı tanıttı

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Bitlis’in Ahlat ilçesinde bir programa katılarak, Yalova’nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıttı.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Tutuğ, Ahlat'ta Yalova'yı tanıttı
Paylaş:

Programda, Yalova’nın tarihi mirası, doğal güzellikleri ve kültürel etkinlikleri üzerinde duran Tutuğ, özellikle Yalova’da yer alan tarihi mekanlar, kaplıcalar, müzeler ve deniz turizminin önemine değindi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’daki çevrecilik mirası olan Yürüyen Köşk’ü de anlatan Tutuğ, Yalova’nın bölgesel anlamda cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çekti.

Mesut Tutuğ, Ahlat’ta gerçekleştirilen bu özel programda Yalova’nın tanıtımına katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu program sayesinde hem hemşehrilerimizle buluştuk hem de Yalova’mızı tanıttık.  Ben çok şanslıyım çünkü Ahlat ve Yalova bir birine çok benziyor. Ahlat malum Alparslan’ın kenti. Yalova da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim Kentimdir’ dediği yer. Ne mutlu bana ki iki tane büyük komutanın kentinde yaşadım” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.