WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Girişim Elektrik, TEİAŞ'ın ihalesinde 1. oldu

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş, Türkiye Elektrik İletişim A.Ş (TEİAŞ) Genel Müdürlüğünün ihalesinde ilk sırada yer aldı.

Girişim Elektrik, TEİAŞ'ın ihalesinde 1. oldu
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz, TEİAŞ tarafından 05.12.2024 tarihinde gerçekleştirilen İTM.488 referanslı, 154 kV Kumluca TM yapımı işi konulu ihaleye katılmış ve en avantajlı fiyatı vererek 1. olmuştur. İhale baz bedeli 227.321.394 TL'dir.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.