WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kaputa sıkışan yavru kedi kurtarıldı

Yıldırım’da park halindeki bir aracın kaput bölümüne sıkışan yavru kedi, Yıldırım Belediyesi ekiplerince kurtarılarak tedavisi yapılmak üzere Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi’ne gönderildi.

Kaputa sıkışan yavru kedi kurtarıldı
Paylaş:

Davutkadı Mahallesi Musababa Caddesi üzerinde park halindeki aracının motor kısmından ses geldiğini duyan duyarlı vatandaşlar, Yıldırım Belediyesi İletişim Merkezi’ne haber verdi. Aracın kaputunu açan ekipler, motor kısmına sıkışan kediyi kurtararak Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti. Yıldırım Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Barınma Merkezi’nde misafir edilen yavru kedinin tedavileri sürdüğü bilgisini veren Veteriner İşleri Müdürü Nedret Çekmecegil minik kedinin sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

Havaların soğuması ve yağışların artmasının, insanlar kadar hayvanlar için de yaşam koşullarını ağırlaştırdığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Kış aylarında sokak hayvanları barınacak sıcak bir nokta ararlar. Yağıştan ve soğuktan korunaklı olduğu için araçların motor kaputunun altına sığınabilirler. Özellikle sabahları araçlarınızı çalıştırmadan önce kaputa vurmak suretiyle ses yaparak hayvanların bulunduğu yerden çıkmasına yardımcı olabilirsiniz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.