WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Siirt Belediyesi tekstil projesiyle istihdama öncülük sağlıyor

Siirt Belediyesi tekstil projesiyle istihdama öncülük sağlıyor
Paylaş:

SİİRT (AA) - Siirt Belediyesince inşa edilen tekstil atölyesi üretime geçti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) desteğiyle Siirt Belediyesi tarafından Barış Mahallesinde 3500 metrekarelik alanda tamamlanan tekstil atölyelerinde üretime başlandı.

Kamunun tüm imkanları sağlanarak girişimcilere her türlü desteğin sağlandığı atölyede triko, penye ve dokuma ürünleri üretiliyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nun talimatlarıyla yapımı tamamlanarak girişimcilerin hizmetine sunulan atölyede ilk aşamada 240 kişi istihdam edildi.

Önümüzdeki haftalarda bu sayının artması bekleniyor.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.