WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

BM Genel Sekreter Yardımcısı Fletcher'dan CERF'e desteğin artırılması çağrısı

New York, 11 Aralık (Hibya) - Birleşmiş Milletler (BM) İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Tom Fletcher, Merkezi Acil Müdahale Fonu’na (CERF) desteğin artırılması yönünde çağrı yaptı.

BM Genel Sekreter Yardımcısı Fletcher'dan CERF'e desteğin artırılması çağrısı
Paylaş:

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü Fletcher, "herkes için, herkes tarafından bir fon" olan CERF'e desteğin artırılması çağrısında bulundu.

2025 Yılı Merkezi Acil Durum Müdahale Fonu Üst Düzey Taahhüt Etkinliği’nde konuşan Fletcher,“Sadece birkaç gün önce, 2025 için küresel insani yardım çağrımızı başlattım. 72 ülkede 190 milyon insana yardım etmek için 47 milyar ABD doları istiyoruz.” dedi.

Fletcher, “Büyük sayılar, göz korkutucu sayılar, ancak benim en büyük önceliğim bu çağrının iyi finanse edilmesini sağlamak ve hareketimizin, sizin hareketinizin, hizmet etmek için burada olduğumuz kişilerin kritik ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olmasını sağlamak ve CERF bu görev için kesinlikle hayati önem taşıyor.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.