WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Oba Makarnacılık, 3. çeyreği zararla tamamladı

Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2024 yılı 3. çeyreğini zararla kapattı.

Oba Makarnacılık, 3. çeyreği zararla tamamladı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz 2024 yılı 3. çeyrek dönemini - 59.636.364 TL net zararla kapatmıştır. Aktif toplamı 111.374.022 TL olup, karşılığında 9.234.818.153 TL tutarında öz kaynak bulunmaktadır. Şirketin toplam 4.124.893.413 TL tutarında duran varlık maliyeti olup, bu kıymetler için 1.832.566.253 TL tutarında amortisman toplamı bulunmaktadır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Atakey Patates'ten pay geri alımı

Akışın sonuna geldiniz.